Ruensa Haxhiaj, e njohur si Enca Haxhia, është këngëtare

shqiptare e lindur më 19 tetor të vitit 1995 në Tiranë .

Për arritjen e famës, ajo i ka shfrytëzuar rrjetet e ndryshme sociale,

si Keek dhe Instagram, ndërsa në këtë të fundit tash numëron mbi një milion ndjekës.

Karriera muzikore e Encës arriti majën në vitin 2014, ashtu që e ka siguruar

statusin e njërës prej këngëtareve më të njohur të Shqipërisë – vazhdon shkrimi.

Shqiptarja 21 vjeçare posedon atribute jashtëzakonisht atraktive fizike,

ashtu që tërheq vëmendje kudo që shfaqet.

Më poshtë janë fotografitë e zgjedhura të Encës nga ky portal.

ENCA

 

Facebook Comments