Reperi shqiptar Noizy gjithmonë di të provokojë

me fotografitë që publikon në rrjetet sociale.

Zakonisht fotografitë e tij me femra, bëjnë zhurmë tek fansat dhe mediat,

e një e tillë është publikuar së fundmi.

Noizy shihet në krahët e një femre të cilës nuk i shihet fytyra, e ajo

në shpinë ka të vizatuar një tatuazh me shqiponjë.

Reperi në këtë rast e ka kapur femrën dhe në shqiponjën e saj,

edhe ai e bën një të tillë me duar.

Nuk dihet se kush është femra në krahët e Noizyt,

pasi nuk shihet fytyra e saj.

Noizy

Facebook Comments