Këngëtarja e dashur për publikun e saj

Nora Istrefi, si duket mbrëmjen e kaluar

ka kënduar në ndonjë ‘Club’ para fansave të saj

Në një moment Nora shihet duke prekur duart e publikut, me

shumë dashuri ata për Norën dhe ajo për ta.

Kjo një ndjenjë e mirë kur e kupton që të duan dhe të duket

vetja në këtë rast Norës, sikur ndonjë VIP i skenave ndërkombëtare.

Më pas këngëtarja këtë moment të dashur për të, e ka nda

me ndjekësit e saj në rrjetet sociale.

Nora Istrefi

Facebook Comments