Photoshopi: Efektet e ndryshme për rregullimin

e fotografive dhe sidomos ndryshimin

e përmasave në trup, po përdoren

jashtëzakonisht shumë nga estrada jonë.

 

Duket që një gjëje të tillë nuk i ka shpëtuar as Yllka Kuqi. Në këtë fotografi

të publikuar nga vetë këngëtarja janë hedhur dyshime se është përdoru

efekte për ngushtimin e belit. Gjë e cila nuk është për tu

Photoshopi

Facebook Comments