Ka vdekur ish-sekretarja e ministrit të

Propagandës Naziste, Joseph Goebbels,

Brunhilde Pomsel.

Ajo ishte 106-vjeçare.

Pomsel e jetoi shumicën e jetës në errësirë derisa një gazetë gjermane

publikoi një intervistë me të në vitin 2011, duke nxitur interesim

të madh për njërin nga anëtarët e fundit të mbijetuar të rrethit

të brendshëm të udhëheqësisë naziste.

Vdekja e saj u konfirmuar dje për Associated Press nga Christian

Kroenes, regjisori dhe producenti i filmit “A German Life”

 

Facebook Comments