Andrra dhe Sinani: Ata janë një nga çiftet më të komentuar

të showbizit shqiptar dhe gjithashtu

një nga më të pëlqyerit.

Këtë herë Andrra Destani dhe Sinan Hoxha kanë kaluar një ditë

mjaft relaksuese në bregdetit shqiptar, ku janë shfaqur të

përqafuar gjatë gjithë kohës dhe më të dashuruar se kurrë

Andrra dhe Sinani

Facebook Comments