Gili, Sinan Hoxha, Vjollca Haxhiu dhe

Ilir Berani janë bërë bashkë mbrëmjen

e kaluar në Prishtinë.

Sipas Magazina.al, artistët në Prishtinë i ka mbledhur Sinan Hoxha,

i cili pritet të lansojë baladën e tij këto ditë, tekstin e të cilës e

ka shkruar Ilir Berani me muzikë të Virusit.

Por përveç Sinanin, një varg baladash tjera pritet të vinë, Magazina.al

ka mësuar se në këtë periudhë këngët e tyre balada do të

lansojnë edhe Sinan Vllasaliu, Meda dhe Gili.

Prishtinë

Facebook Comments