Këngëtarja Dhurata Ahmetaj aktualisht është

në përgatitje të një projekti të ri, i cili është pasues i

disa projekteve të suksesshme që këngëtarja

publikoi gjatë vitit 2016.

Ajo është mjaft aktive edhe në rrjetet sociale, ku ndan herë

pas here me fansat imazhe nga jeta e saj e përditshme.

Së fundmi, këngëtarja ka publikuar një fotografi në InstaStory,

ku ka treguar se ka dëgjuar një këngë të njohur të Armend Regjepagiqit.

“Shkel” ishte kënga të cilët Dhurata po e dëgjonte, e që

në fakt po i ‘godiste’ në vesh, pasi sipas saj, aso kohe kur

u publikua kjo këngë bëhej muzikë e vërtetë.

“Kur kënga ishte këngë, e teksti ishte tekst”, shkruan

Dhurata në mbishkrimin e fotografisë, duke reflektuar

kështu mbi situatën aktuale, ku muzika dhe prodhimet

e reja të artistëve janë shumë afatshkurtër, dhe nuk

‘ngecin’ në veshin e dëgjuesit për një kohë të

konsiderueshme, njashtu si hitet e mëparshme.

Dhurata Ahmetaj

Facebook Comments