Edona Llalloshi është njëra ndër këngëtaret

më të dashura për publikun.

Ajo ka ditur të jetë gjithnjë unike,

dhe të ruajë stilin e saj të veçantë në skenë.

Aktualisht ajo është në përgatitje të një projekti

të ri, gjersa përmes rrjeteve sociale fansat kanë

patur mundësinë të ndjekin herë pas here zhvillimet

e fundit në karrierën dhe jetën e këngëtares.

Së fundmi, Edona ka realizuar disa fotografi të reja,

ndonëse rrallë e kemi parë me set fotografik.

Edhe këtë herë ajo nuk ka zhgënjyer fansat me dukjen

në këto fotografi, duke mahntiur me pamjen,

stilin dhe mbi të gjitha buzëqeshjen.

Ky set fotografik është realizuar nga fotografi Norik Uka.

Facebook Comments