Moderatorja e rubrikës “Shihemi në Gjyq”

Eni Çobani ka publikuar në rrjete sociale një

foto ku shfaqet së bashku me moderatorin

Ardit Gjebrea.

Këtë foto Eni e ka ruajtur nga nisja e bashkëpunimit mes tyre.

“Ky ka qenë momenti i fillimit të këtij rrugëtimi 5 vjeçar me

arditgjebrea ku besimi dhe mbështetja e ndërsjelltë na bëri

të jemi akoma këtu sëbashku. Mision i vështirë po jo i

pamundur”,-ka shkruar Çobani.

Eni Çobani

Facebook Comments