Këngëtarja e njohur nga Shqipëria,

Greta Koçi vazhdon të tregohet

aktive në rrjetet sociale.

Së fundi, ajo ka realizuar një fotosesion ku dhe duket për

mrekulli.

Me anë të kësaj fotografie ajo ka nxjerrë

në pah linjat e saj trupore , të cilat duken bukur mirë të formësuara.

Greta Koçi

Facebook Comments