Në të vërtet, kohët e fundit

dashuria për kafshët është rritur ndjeshëm.

Njerëzit i duan shumë qentë,

macet dhe jo vetëm…

Në estradë ka shumë të dashuruar pas qenve e maceve të tyre,

që nuk lënë vend pa i përmendur, e foto pa i nxjerrë.

Edhe këngëtari i munguar Bertan Asllani është tejet i dhenë pas

kafshëve, edhe ai ka qenë e mace me të cilët e kalon kohën.

Ja çfarë përqafimi ja jep ai maces së tij. A do t’ja jepte ndonjë

femrës një përqafim kaq pasionant?

Bertan Asllani

Facebook Comments