Trashëgimtaria e Top Channel Lori Hoxha

është shprehur për pasionin e saj

më të madh që për të janë makinat.

Gjithashtu në intervistën e saj për IN TV, ajo theksoi se ka patur

një qëllim të arrijë deri në 13 tatuazhe dhe në fakt e ka arritur diçka të tillë.

E pyetur për operacionet plastike Lori nuk e tregua e drejtpërdrejtë,

por pranoi se kishte kryer të tillë. Ajo u shpreh se nuk dëshiron

që ndjekësit e saj të fokusohen tek kjo pjesë pasi mesazhet që

ajo do të japë është që të ndihen mirë me veten. Sa i përket

shpenzimeve të saj më të mëdha, ajo theksoi i bën për

udhëtime dhe jo për rroba.

 

Facebook Comments