Këngëtari Robert Berisha është ndër

ata meshkuj që kujdesen shumë për

vetën, për pamjen e jashtme,

linjën trupore dhe stilin

Roberti është i kujdesëm edhe ndaj dhëmbëve dhe bënë

vizita rutinore te stomatologu.

Edhe sot ai ka shkuar për ta parë gjendjen e dhëmbëve,

që estetikisht i duken bukur dhe tamam për buzëqeshje me gojë hapur.

Berisha ja ka bërë një reklamë stomatologut të tij

duke e postuar në Insta Story.

Robert Berisha

Facebook Comments