Çifti Sinan Hoxha dhe Andrra Destani

janë mjaftë të dashur dhe të pëlqyer

nga publiku që i ndjek me vëmendje

zhvillimet e jetës së tyre në çift

Dhe, derisa ka interes nga masa, media merret edhe me detajet

më të imta që mund të bëhen lajm. Çifti i njohur kanë kaluar

ditë të bukur pranë detit, nën rrezet e para të këtij janari.

Ata janë kënaqur nën shoqërinë e njëri tjetrit dhe kjo

shihet qartë në këtë foto, shkruan “Kosovarja”

. Derisa kanë pozuar, Andrra i ka futur duart tek qafa e të shoqit.

Për tu ngrohur, apo?

Andrra Sinanit

Facebook Comments