‘Goditjet’ e bukuroshes Afrona Dika

në rrjete sociale përmes mesazhe që

përçon në postime janë mjaft të

shpeshta dhe gati asnjëherë nuk

ndodhin rastësisht.

Modelja kujdeset që gjithmonë ato që poston të kenë një

mesazh që lidhet me ngjarjet në jetën e saj.

Kështu kishte vepruar disa muaj më parë kur kishte pasur

një krizë me Bleron e në të njejtën mënyrë po vepron sërish.

Afrona ka nisur të postojë thënie mbi dashurinë, lidhjen

dhe rolin e meshkujve në të.

Madje, në postimin e fundit ajo duket se ka pasur këshilla

për gjininë e kundërt në një lidhje duke ngritur

pikëpyetje se a lidhet një gjë e tillë me ndonjë

zhvillim të mundshëm në jetën e saj.

Më poshtë shkrimi i plotë i bukuroshës Dika:

 ”Kur një njeri mund të dëgjoj për ndjenjat

e një gruaje pa u zemëruar dhe frustruar,

ai i jep një dhuratë të mrekullueshme të saj.

Ai e bën të sigurt për të që të shprehë veten.

Sa më shumë që ajo është në gjendje për të

shprehur veten, aq më shumë ajo e ndjen

se po e dëgjon dhe e kupton, dhe ajo më

shumë është në gjendje që ti jep një njeri

dashurinë e besuar, pranimin, vlerësimin,

admirim, miratim, dhe inkurajimin që ai ka

 

Facebook Comments