Dafina Zeqiri.

Këngëtarja është e dhënë shumë pas palestrës bazuar në linjat trupore.

Dafina Zeqiri nuk i ka ushtrimet për asnjë moment dhe kjo

ka bërë që të thyej edhe një rekord personal.

Ajo ka shpenzuar mbi 1000 kalori në një ushtrim të vetëm,

i cili ka vlerën e ngjitjes në këmbë deri në katin e 400 të banesës.

Këtë moment Dafina e ka ndarë me fansat në llogarinë

personale në Snapchat duke frymëzuar edhe ata që e ndjekin.

Dafina Zeqiri

Facebook Comments