Labinot Gashi-Labi

e Blerona Zeqiri:

Dikur kolegë e mbi të gjitha

dy miq të mirë.

Bëhet fjalë për dy moderatorët e njohur Labinot Gashi-Labi

e Blerona Zeqiri.

Ishte Labi i cili javë më parë kishte lënë punën e tij në RTV21.

E tani është Blerona ajo e cila po drejton emsionin

të cilin e kishte më parë Labi.

Por pavarësisht kësaj Labi e Blerona kishin raporte

shumë të mira mes vete.

Ajo gjithmonë e ka dashur dhe repspektuar

Labin pasi nga ai kishte mësuar gjithçka.

Shpresojmë që shoqëria e tyre të vazhdojë kështu

Facebook Comments