Kida:

Karrierën e nisi në janar të vitit 2014

dhe sot është një prej këngëtareve më

të suksesshme shqiptare.

Gjatë dy viteve të kaluara Kida solli shumë hite në diskografinë shqiptare.

E duket se këngëtarja tashmë po mendon që të depërtojë në tregun ndërkombëtar.

Ekskluzivisht për emisionin MIRAGE menaxheri i On Records,

Mehmet Elshani, tregon se Kida është duke punuar në

një projekt anglisht që është i destinuar për të depërtuar jashtë kufijve.

 

Facebook Comments