Një aksident i rëndë ka ndodhur në mëngjesin

e sotëm në rrugën për Klinë, konkretisht

tek vendi i quajtur “Kodra e Dollcit”.

Në këtë aksident janë përfshirë tre vetura, ndërsa dyshohet për

dy të lënduar rëndë dhe dy të vdekur.

Facebook Comments

Te ngjajshme