Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj përmes një postimi

në Facebook ka falënderuar qytetarët për mbështetjen që

i kanë dhënë, ndërsa iu ka thënë se së shpejti do të jenë

bashkë. Shumë protesta janë organizuar kundër a

rrestimit të ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush

Haradinaj, i cili po mbahet në Francë pas një

urdhërarresti të Serbisë.

Postimi i tij i plotë është ky:

Të dashur qytetarë, mbështetja kaq e madhe e kaq e shtrirë dhe e pandërprerë

për asnjë moment për mua, është mbështetje dhe qëndrueshmëri, jo veç për mua,

por për të drejtën tonë të përbashkët, që është krejt e përputhshme me të drejtën

e drejtësinë individuale e kolektive, për të gjithë popujt e lirë!

E kam parë tash e një muaj karvanin e popullit tim që nuk sosej kurrë, e që marshonte

në Prishtinë e në Tiranë, në Shkup e në Gjakovë, në Prizren e Malishevë, në Istog

e në Podujevë, në Obiliq e Rahovec, në Vushtrri e në Deçan, në Kamenicë e

në Lipjan, Ferizaj…e kështu me radhë gjithandej e deri sot me protestën e madhe në Pejë!

Po ashtu mijëra bashkëkombas që kanë protestuar me aq qytetari, që nga Amerika,

Australia e deri te shtetet evropiane, Francë, Angli, Belgjikë, Zvicër, Gjermani,

Itali… Kur një popull është në këmbë, ai e di që është në të drejtën e tij, siç jemi

të gjithë ne edhe këtë herë! Shpejt do të jemi bashkë, sepse kemi shumë

punë për të bërë! Krenar me ju! Ramush Haradinaj.

Ramush Haradinaj

Facebook Comments

Te ngjajshme