Moderatori i njohur Labinot Gashi i cili është larguar nga

televizioni “TV 21” në Prishtinë është shprehur për këtë

fakt në emisionin ‘Xing me Ermalin’.

Ai ka theksuar se ka shumë respect për atë ekran ku ka kaluar 17 vjet, por diçka ndodhi që e mori

këtë vendim. Ai u shpreh se i ndryshoi posti u bë producent, por asgjë tjetër nuk ndryshoi, pra pagesa e

tij mbeti e njëjtë. Tashmë ai ka patentën e emisionit dhe të shkoi kudo për ta transmetuar.

Megjithatë ai nuk është shprehur se ku do të jetë tashmë në ekran. Ndërkohë ka thënë

se përmes një mesazhi ka dhënë dorëheqjen

 

Facebook Comments