Kënga ‘Hije’ e cila u publikua para pak minutash

në kanalin zyrtar në Youtube rezultoi me plot

sukses pasi menjëherë nuk munguan komentet

pozitive e klikimet.

Ermal Fejzullahu dhe Nora Istrefi dy këngëtarët më të pëlqyer të momentit kur

bëhen bashkë s’ka se si të jetë ndryshe. Por pavarësisht suksesit janë disa gjëra

që bien në sy të publikut, e në këtë rast gjoksi i Norës pa jelekë.

Këngëtarja duket e mahnitshme dhe seksi derisa pjesa ku ajo vallëzon pranë

Ermalit dhe nuk ka veshur asgjë për ta mbajtur gjoksin ka ngjallur disa komente.

Facebook Comments