Këngëtarja Beatrix Ramosaj ka treguar gjithnjë

afërsi dhe dashuri për kafshët e sidomos për

qenushen e saj Bella.

Gjatë pjesës më të madhe të kohës ajo bën foto me të.

Në videon më të fundit të publikuar në rrjete sociale këngëtarja shfaqet

duke kënduar këngën e  Rihanna-s, “Bitch Better Have My Money”.

Por ajo çka vihet më shumë re reagimi i qenit, që mbështet në çdo fjali këngëtaren.

Generate Embed Code

Facebook Comments