Muri i cili gjendet në Mitrovicë është paralajmëruar

se do të hiqet sot gjatë ditës.

Gazetarët e portalit arbresh.info të cilët qëndrojnë në atë pjesë thonë se

gjendja është e qetë dhe se aty gjendet Policia e Kosovës, KFOR-i

si dhe është parë një veturë e EULEX-it.

Po ashtu është vërejtur një qytetar serb i cili kishte të veshur një

maicë në të cilën ishte e vendosur shenja e flamurit serb dhe ai kishte

hipur mbi mur që të bëjë foto, kurse policia vetëm qëndronte

duke e shikuar

Facebook Comments

RelatedPost