Ish moderatori Labinot Gashi – Labi edhe pas largimit

nga televizioni po përmendet shumë në media.

Kjo për faktin e gjurmës që ka lënë tek njerëzit

dhe afërsinë që ka pasur me ta derisa ishte

pjesë e ekranit televiziv, shkruan lajmi.net.

Labi derisa ishte pjesë e emisionit të tij ‘1KafemeLabin’ kishte edhe shoqëri

të madhe me femrat e estradës, shoqëri kjo e cila ka ngelur edhe sot pasi

u largua nga ekrani.

E në një foto e cila po qarkullon në media shihet ai në një klub nate me

shoqëri por edhe përkrah motrave Koçi e këngëtares Soni Malaj.

E ky fakt mund të jetë edhe i pa pranueshëm për të fejuarën e tij e cila

miqësitë e tilla i ka toleruar shumë kur ai i kishte pjesë të punës.

Jemi mësuar që ë ndeja të tilla ta ketë me vete edhe Qëndresën,

por a ishte ajo me të në këtë ndejë?

 

Labinot Gashi - Labi

Facebook Comments