Teuta relaksohet dhe lexon para se t’i fillojë xhirimet e filmit

Aktorja e njohur dhe e dashur për publikun Teuta Krasniqi,

pavarësisht obligimeve të saj si nënë, tashmë e dy vajzave,

vazhdon të jetë e përkushtuar në profesionin që e bën me shumë dashuri.

Teuta, së fundmi është duke luajtur në një film dhe dëshiron

që detajet rreth këtij filmi të mbeten enigmë.

Mirëpo, në rrjetin social Instagram ajo ka publikuar një

fotografi në të cilën shihet një libër që Teuta po e lexon rreth

aktrimit, por që natyrisht leximin e ka shoqëruar me një kafe

turke dhe çokollatë, për t’u ëmbëlsuar.

Teuta

 

Facebook Comments