Ditë më parë këngëtarja Silva Gunbardhi,

përmes rrjeteve sociale i njoftoi ndjekësit

e saj se do të futet në një operacion,

ku nga ky operacion ajo kishte frikë dhe

kërkoi që fansat e saj të luten për të

dhe shëndetin e saj, shkruan Kosovarja.

Ndërsa gjatë ditës së sotme Silva e ka hedhur një foto në profilin

e saj në instagram, ku shihet se e ka operuar edhe syrin e majtë,

dhe se operacioni sipas saj ka shkruar mirë.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin që ajo i bashkëngjiti kësaj

fotografie ku i falënderon të gjithë.

Silva Gunbardhi

 

Facebook Comments