Noizy duket se është nxehur keq me

një nga pjesëtaret e grupit të tij dhe ia

ka nxjerrë inatin përmes një statusi

të shkruar në Instagram

. Ai shprehet se nuk e kupton mosmirënjohjen që ka kjo anëtare e

grupit, e cila shprehet në intervista se arriti vetë të bëhej pjesë e

kompanisë “Universal” dhe se e ndihmuan anëtarët e stafit të saj.

Se cili është këngëtarja që Noizy degjeneron keq në status dhe e

përjashton publikisht nga grupi deri sa të japë intervistë të saktë,

ai nuk e thotë asnjëherë emrin, por megjithatë, me sa dimë ne,

deri më tani, vetëm Noizy dhe Enca ka mundur të nënshkruajë

një kontratë me “Universal” e cila së fundmi ka dhënë një intervistë për Prive.al.

Statusi i plotë i Noizyt:

Hajdutët kanë arsye që vjedhin. Ai që vret ka 1 arsye të fort që

vendos të vrasë, gjithë ashtu edhe ai që gënjen ka arsyet e veta

kuptohet, por të jesh mos mirënjohës se kuptoj. E kuptoj që ti do

tu tregosh njerëzve me këmbëngulje që je self made, por të gjithë

e dinë se kush të bëri, të gjithë e dinë kush ishe kur ishe vetëm,

dhe të gjithë e dinë se kush u bëre kur u bashkove me OTR,

këshuqë atë self made shko thuaja dikujt tjetër jo neve. Nuk është turp

të thuash që më ka ndihmuar grupi, sepse do s’do ti, jemi grupi më

i suksesshëm në shqiptari. Ishe a nuk ishe ti, asgjë nuk do të ndryshojë.

Ti dhe “stafi” keni hyrë në Universal me forcat e tua? Cili staf? Shoferi

i makinës apo make up artisti!? Mos harro se as nuk të njihnin dhe u

desh të bisedoja 30 min me ta për ty dhe që vendosëm të japim 1

shans dhe gjithë kjo bisedë është incizuar për prova.

Shko thirr gazetarët prapë dhe jep intervistë të saktë, pa rrena,

se s’ke arsye. Deri atëherë je jashtë grupit OTR

Noizy

Facebook Comments