Kohëve të fundit ajo po komentohet tej

mase për linjat e saj të cilat vërtetë se

e kanë zbukuruar shumë.

Por një gjë të gjithë e dimë, se gjatë ditëve të nxehta, kur heqim

rrobat na ndodhë edhe të përplasemi diku dhe pastaj pasojat janë

shenjat të cilat shpesh nuk kemi si t’i fshehim.

Kështu, duket që edhe Bigu ka vrarë gjunjët e saj të cilët kohëve

të fundit po i ekspozon pa hezitim, transmeton Kosovarja.

Natyrisht se tashmë e ka bërë trupin në formë dhe nuk nguron

të paraqitet me veshje të shkurtra dhe shumë elegante,

ndërkaq shenjat…janë kaluese.

big mama

Facebook Comments