Ajo është njëra ndër këngëtaret më të njohura.

Ariana Grande së bashku me kolegët e saj kanë bërë të mundur

dje atë që shumë politikanë apo aktivistë nuk kanë mundur ta

bëjnë dot prej vitesh, kanë thyer terrorizmin duke u mbledhur

edhe një herë tjetër për koncert në Manchester me më shumë

publik se herën e parë e nga ku kanë bërë të mundur mbledhjen

e fondeve për të gjithë ata që mbetën të dëmtuar nga sulmi i herës së parë.

Por teksa të gjithë po flasin për këtë, mediave rozë u ka rënë

në sy diçka tjetër, një unazë në gishtin e fejesës së këngëtares

Grande! Hmmm, mos ndoshta ajo është fejuar dhe e zbuloi pa dashje?

Kjo mbetët të shihet.

arianaariana

 

Facebook Comments