Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria

e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë ka

filluar t’i ofrojë shpenzimet e shërbimeve të varrimit.

Ky projekt do të realizohet nga Bashkësia Islame e Kosovës, dega në

Drenas, ndërsa do të menaxhohet nga Drejtoria e Shërbimeve

Publike dhe Emergjencë, transmeton Klan Kosova.

Komuna e Drenasit përmes një komunikate ka njoftuar të gjithë

qytetarët e Komunës së Drenasit të cilët kanë raste vdekje të

lajmerohën në Bashkësinë Islame në Drenas për të marrë shërbimin e varrimit.

Sipas paramasës dhe parallogarisë, i gjithë shërbimi i varrimit

për një të vdekur, kushton 170 euro, shpenzime këto të cilat

i mbulon të gjitha Komuna.

 

Facebook Comments