E ftuara e kësaj jave në emisionin Thumb të Fatmës dhe Aulonës ka qenë këngëtarja Greta Koçi.

Kohët e fundit është kthyer në trend që këngëtarët shqiptarë të përpiqen të ndërtojë karrierën jashtë vendit, por duket se Greta ka një tjetër mendim.

Ajo mendon se mjafton të kesh mjaftueshëm para dhe mund të bësh këngë me kë kompozitor të duash.

Shumë nga këngëtarët sipas saj, mashtrojnë kur flasin për kontrata.

“Jo të gjithë këta që flasin kanë kontakte e fryjnë më shumë. Janë lajme për të bërë bujë”.

“Këngëtarët gënjejnë për karrierën ndërkombëtare”, është shprehur Greta.

Facebook Comments