Çifti i njohur Labi dhe Qëndresa tashmë kanë vendosur datën e dasmës.

Siç mësohet kjo do të ndodhë në vjeshtë, pikërisht me 15 tetor.

Kjo datë gjithashtu shënon edhe ditëlindjen e Labit, duke e bërë festën të dyfishtë

Facebook Comments