Aktorja e prezantuesja Teuta Krasniqi që kur ka dalë në skenë ka nxitur kureshtjen e madhe të njerëzve.

Nga mbiu kjo vajzë me gjithë këtë elokuencë?

Në të vërtet, ajo nuk ishte rastësisht aq e rrjedhshme dhe logjike në çdo gjë. Teuta, ishte vajza e Milazim Krasniqit.

Teuta lindi dhe u rrit në një familje ku libri nuk është dashur, por është dashuruar. Ylli i ekranit ka një portret familjar interesant.

Jeton me bashkëshortin dhe dy vajzat Taren dhe Kaiën. Tara ndonëse është fëmija i saj nga martesa e parë,ka një mardhënie perfektë me Adonisin, që sipas Teutës i jep vëmendje krejt të veçantë.

Këto janë “sekretet” e vogla që e bëjnë familjen e Teutës të duket interesante dhe ideale njëkohësisht.

teuta

teuta

Facebook Comments