Në një bashkim të gjithë banorëve në Post Big Brother po bëhet një analizë se pse të gjtihë ishin kundër fituesve.

Danjeli dhe Fotini sërish kanë mbrojtur dashurinë e tyre. Dhe të parët që sulmuan ishte Lupçe dhe Olsi. Por deklarata e Lupçes për raportin e tij me Katerinën ka lënë pa fjalë. Ata pas 9 vitesh lidhje nuk ishin shumë romantikë dhe bashkëpunues me njëri tjetrin gjatë reality showt.

‘Ne u mplakëm,  lidhja jonë është konsumuar’ tha Lupçe duke shokuar dhe moderatoren Arbana Osmani.

‘Pse ore sa më shumë të rish me një njeri konsumohesh’- ka thënë ajo duke lënë të kuptohet se deklarat e tij e ka kapur në befasi. Ndërkohë Katerina , partnerja e Lupçes nuk ka thënë asnjë fjalë.

Facebook Comments