Këngëtari i njohur kosovar Neki Emra sjell një këngë tipike verore.

Me videoklipin e xhiruar në bregdet Neki thotë “Po t’du”.

Si kurrë më parë këngëtarin e shohim duke vallëzuar nën ritmin e muzikës, derisa edhe vajza që merr pjesë në klip është shumë seksi.

Ky është një projekt mjaft ritmik, i punuar nga Florent Boshnjaku në muzikë dhe orkestrim.

Teksti është realizuar nga Mithat Sadiku.

Klipi u punua nga ASHA.

Ndryshe Neki është bashkëshorti i prezantueses së njohur Zana Zhavelli.

 

Facebook Comments