Në GoodWood Speed Festival, kanë marrë pjesë shtatë Veyron dhe dy Chiron, në mesin e shumë super-vetura tjera.

Po që se bëhen së bashku kuajfuqitë e këtyre makinave franceze, atëherë del se janë 9,404 njësi në të njëjtin vend.

Pronarët e këtyre Bugattive pritet që t’i fusin në garë në mes të modeleve të njëjta, si dhe me vetura nga prodhues tjerë.

Deri më tani vizitorët kanë pasur mundësinë t’i përjetojnë nga afër makinat sportive dhe luksoze, por jo edhe në lëvizje.

 

 

Facebook Comments