Flaka Krelani kohëve të fundit nuk po këndon vetëm këngë artistike

Këngëtarja është parë vazhdimisht duke i ekspozuar asetët e saj dhe në përpjekje për t’u dukur sa më seksi.

Këtë e ka bërë edhe në foton e saj të fundit që e ka postuar nëpër rrjetet sociale, ku shihet se e ka ekspozuar shumë gjoksin, madje njëri gjoks vetëm sa nuk i ka dal jashtë edhe thithka.

Madje kështu këngëtarja thotë se ka shkuar në ceremoninë e gradimit në një universitet privatë.

Flaka pritet që edhe ajo gjatë verës të dal me një këngë të re.

Flaka Krelani

 

Facebook Comments