Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, dhe zëvendësministri parlamentar i Punëve të Jashtme të Japonisë, Manabu Horii, do të nënshkruajnë Marrëveshje të Bashkëpunimit ndërmjet dy shteteve. Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, dhe zëvendësministri parlamentar i Punëve të Jashtme të Japonisë, Manabu Horii, do të nënshkruajnë Marrëveshje të

Marrëveshje kjo që ka për qëllim dhënien e grantit shtetëror të Japonisë për Ministrinë e Shëndetësisë së Kosovës.

 

Të dy nënshkruesit e Marrëveshjes do të mbajnë fillimisht një takim në orën 17:30 në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës, ndërsa Marrëveshja do të nënshkruhet në orën 18:00.

Facebook Comments

Te ngjajshme