Kategorie: Te tjera

Mblidhen në festival disa Bugatti luksozë: 9,000 kuajfuqi në një vend! (Foto)

Në GoodWood Speed Festival, kanë marrë pjesë shtatë Veyron dhe dy Chiron, në mesin e shumë super-vetura tjera. Po që se bëhen së bashku kuajfuqitë e këtyre makinave franceze, atëherë del se janë 9,404 njësi në të njëjtin vend. Pronarët e këtyre Bugattive pritet që t’i fusin në garë në mes të modeleve të njëjta, si dhe me vetura nga prodhues tjerë. Deri më tani vizitorët kanë pasur mundësinë t’i përjetojnë nga afër makinat sportive dhe luksoze, por jo edhe në lëvizje.  ...

Read More

Pesë sekretet e super-limuzinës së blinduar të Donald Trump (Foto)

Limuzina presidenciale e presidentit amerikan Donald Trump, është fjala e fundit e teknologjisë. Është e aq e sigurt sa i reziston çdo lloj eksplozivi të fuqishëm. Është makina presidenciale më e blinduar në histori. E ndërtuar në fshehtësi të madhe nga gjiganti “General Motors”, përcjell GSH, ajo është një përzierje mes një limuzine dhe një kamioni të stërmadh dhe është e mbuluar me përmbajtje të hekurt. 1. “Cadillac One”   “Cadillac One”, përfaqësuesja e shoqërimit e përdorur nga Donald Trump gjatë “ditës së inaugurimit”, është zhvilluar dhe ndërtuar bashkërisht nga kompania “General Motors” dhe autoritetet federale amerikane. “General Motors” ka...

Read More