Nuk keni parë jaht më superluksozë Kompania Lexus (Foto)

Kompania Lexus ka prezantuar jahtin e parë, i cili nuk është jaht i thjeshtë, por ka 885 kuajfuqi. Lexusi është divizioni i Toyotas për veturat luksoze dhe Lexus Sport Yacht është produkt i departamentit të Toyota Marine. Jahti ka dy motor V8 të Lexusit, të cilët tashmë gjenden në veturat RC F dhe GS F. Super-jahti mund të bartë tetë persona në shpejtësinë maksimale 60 kilometra në orë, ka njoftuar Lexus. Dizajni i këtij jahti është i përbërë nga fibrat e karbonit dhe plastika e përforcuar. Sport Yacht është prezantuar në Miami si koncept dhe nuk është në shitje,...

Read More