Shpend Ahmeti kërkon “sabër”: Xhamia do të ndërtohet, por duhet të kujdesemi edhe për aspektin estetik

“Per PDK dhe satelitet e saj: Sabër! Qe një muaj shkoni nëpër ambasada dhe na akuzoni si...

Read More