Kategorie: Mistere

Babë e bir të diagnostikuar me kancer, por makthi s’mbaron këtu!

Një baba britanik dhe djali i tij, të diagnostikuar me të njëjtin lloj kanceri , u është thënë nga NHS se nuk mund të mbulohen shpenzimet mjekësore vetëm për djalin. Nathan Lewis, 30 vjeç dhe djali i tij 3 vjeçar Thiago, e morën lajmin pasi u ishte thënë se vuanin nga një sindromë e rrallë që shkakton rritjen e tumorit në sistemin nervor. Por ndërkohë që 3 vjeçarit do t’i ofrohet ndihmë mjekësore, NHS ka refuzuar të mbulojë shpenzimet mjekësore për 30 vjeçarin që kohët e fundit ka zbuluar se ka dhe një kancer të dytë. Familjes së tij...

Read More

Eduard Snowden: Bin Laden është gjallë, mbulohet nga CIA!

Eduard Snowden ka sulmuar përseri agjencitë sekrete amerikane, duke bërë deklarata si të bujshme ashtu edhe të pabesueshme. Në një intervistë me “American in exile” Snowden sjell disa ‘prova’ se Bin Laden është gjallë! Ai  është cituar nga “Moscow Tribune” që ka thënë: “Unë kam dokumente që tregojnë se Bin Laden është akoma në listën e pagesave të CIA-s. Ai akoma merr 100 mijë dollarë në muaj, shumë kjo që i transferohet përmes disa biznesesh dhe organizatave, direkt në llogarinë e tij bankare Nassau”. “Unë nuk jam i sigurt ku ndodhet ai tani, por në vitin 2013 ai jetonte...

Read More

“Djali flutur”/ Historia e tmerrshme e 14 vjeçarit që jeton mes njëmijë e një dhimbjesh (FOTO)

Ky fëmijë quhet Jonathan Pitre dhe është 14 vjeç.  Historia e tij është  mes kohës së tmerrshme dhe lëvizjes. Ai vuan nga një sëmundje e rrallë e lëkurës që shkakton ndjeshmëri ekstreme. Trupi i tij është plot me plagë dhe për shkak të sëmundjes ai është quajtur si “fëmija flutur”. Nëna e  Jonathan kujdeset për t’i ndruar fashat mbrojtëse. Ky është një proces i jashtëzakonshëm, i mbuluar me dhimbje, që i merr tre orë kohë. E megjithatë djali 14 vjeçar zgjohet çdo mëngjes me dëshirën për të jetuar dhe për të ndihmuar fëmijët e tjerë si ai. Pasioni i tij është sporti. Me...

Read More