Një vilë luksoze, që secili do ta donte! (Foto)

  Shtëpia në vijim, është ndërtuar në rajonin francez Savoie, në maje të bjeshkës, në lartësinë mbidetare prej 1.200 metrash – ndërsa ofron një pamje të mahnitshme në natyrë. Ajo që e bën unike këtë shtëpi pushimesh është kombinimi i përkryer i antikës me modernen, ngase është krijuar brenda mureve të rrënuara të një shtëpie të vjetër. Kjo ide interesante ka dalë nga studioja arkitektonike, Atelier d’Architecture Christian Girard. Muret e jashtme të kësaj shtëpie janë ‘të veshura’ me gurë dhe dru – që shkrihen për mrekulli me ambientin që e rrethon. Kombinimi i këtyre materialeve jep një pamje...

Read More